Könyves kávézó nyílik Kolozsvár belvárosában

2014. november 26-án tartja nyitónapját a Koffer Könyvesbolt és Kávézó. A Kolozsvár központjában nyíló új helyiség a könyv és kávé házasságából született – olvasható a kezdeményezők közleményében.

A Koffer könyvkínálata folyamatosan bővül. Jelenleg a Koinónia Kiadó mellett 59 kiadó termékeit lehet megvásárolni, ami közel háromezer könyvcímet jelent. A könyvesbolt a Könyvtér online webáruház átvételi pontjaként is működik, így a konyvter.ro oldalon megrendelt könyvek itt is kézbesíthetők.

Az otthonosan berendezett térben külön polcsorok vannak az egyes területek számára: a szépirodalmi, a gyermek- és ifjúsági könyveknek vagy a párkapcsolattal, gyerekneveléssel, a keresztény hitélettel foglalkozó kiadványoknak. Bő a választék a szakkönyvek területén, legyen szó történelemről, nyelvészetről, filmről vagy színházról, de a gasztronómia vagy a gyógynövények iránt érdeklődők is találhatnak maguknak olvasnivalót.

A Kofferben vásárolható italok alapanyaga, a kávébab ellenőrzött ültetvényekről kerül az igényes pörkölőmesterekhez, akik alternatív kávéfőzési Brew-bár technikákkal is készítik a kávékat, ugyanakkor valódi forró csokoládé, Hurom gyümölcs- és zöldséglevek, ízletes péksütemények és gyerekmenü is kapható.

Kimaradt?