Szeptember 1-től olcsóbban nyaralhatunk a tengerparton

Szeptemberben 150 és 485 lej között biztosít szálláshelyet hat éjszakára a román tengerparton több hotel a szezonvégi "Tengepart mindenkinek" program keretében.  

Az északi partrészen: Mamaián, Konstancán és Eforién egycsillagos vendéglátóhelyen reggeli nélkül a szállás 205 lejbe kerül egy személynek 6 éjszakára, 235 lejbe a kétcsillagos, 265 lejbe a háromcsillagos, 485 lejbe a  négycsillagos, 605 lejbe az ötcsillagos szállodában. Ez utóbbi két kategóriájú hotelben az árak a reggelit is tartalmazzák.

A teljes ellátást biztosító (all inclusive) típusú csomagok öt napra személyenként 765 lejbe kerülnek háromcsillagos szállodában, 875 lejbe négycsillagosban, az ötcsillagos szállodában pedig 985 lejt kell fizetni érte. A napi háromszori étkezés mellett számos szolgáltatás is jár az all inclusive csomagot választó vakációzóknak.

A déli partrészen (Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) valamivel olcsóbbak az ajánlatok: egycsillagos szálláshelyen már 159 lejért is találni helyet, 179 lejt fizetnek, akik kétcsillagos szálláson kívánnak hat éjszakát eltölteni, 199 lej az ára a háromcsillagos hotelben töltött éjszakáknak reggeli nélkül.

Eddig mintegy 26 szálloda jelentkezett a programba, amelyek összesen 1986 helyet bocsátottak a kései vakációzók rendelkezésére. A „Tengerpart mindenkinek” programban résztvevő turisták a kedvezményes szállás mellett ingyenjegyet is kapnak Konstanca megye számos múzeumába, illetve a történelmi Hisztria várába is.  

Kimaradt?