Közeleg az olcsó nyaralási szezon a tengerparton

A Tengerpart-Duna Delta Egyesület, a Romániai Turisztikai Munkáltatók Szövetsége és az Utazási Irodák Országos Szövetsége tájékoztattak, hogy elindították A tengerpart mindenkinek elnevezésű program őszi kiadását, amely szeptember 2–29. között zajlik – írta csütörtökön a Mediafax.

A három intézmény közös sajtóközleménye szerint a vendéglátó egységek szeptemberi árai nem haladják meg a program első szakaszának (május-júniusi) árait.

Így az utószezonban egy hatnapos turistacsomag, reggeli nélkül, legtöbb 205 lejbe  kerül az egycsillagos szállodákban, legtöbb 235 lejbe egy kétcsillagos szállodában, 265 lejbe egy háromcsillagos hotelben. Ha a szálloda reggelit is biztosít, akkor egy személynek 315 lejt kell fizetnie a kétcsillagos szállodákban, 425 lejt a háromcsillagos hotelekben, 485 lejt a négycsillagos hotelekben és 605 lejt az ötcsillagos szállodákban.

Akárcsak a program tavaszi kiadásában, a turisták most is választhatják az all inclusive variánst. Ebben az esetben az ötnapos üdülésért legtöbb 765 lejt kell fizetni a háromcsillagos szállodákban, 875 lejt a négycsillagos szállodákban és 985 lejt az ötcsillagos hotelekben.

Kimaradt?