Év végig közlekedhetnek és látogathatnak múzeumot ingyenesen a turisták Nagyváradon

Azok a turisták, akik a turisztikai kampány valamelyik partnerszállodájában legalább két éjszakát töltöttek Nagyváradon, kedvezményeket kaptak. A július 15-én indított kampányt december 31-éig meghosszabbítják.

A partnerség idén nyáron kötettett meg a Visit Oradea, a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat és a megyei, illetve nagyváradi önkormányzat fenntartásában működő múzeumok, valamint a programhoz csatlakozott szálláshelyek között.

Azok a turisták (családok esetén annak minden tagja), akik a kampányban résztvevő szálláshelyek valamelyikén töltenek legalább két egymást követő éjszakát, ingyen léphetnek be a Körösvidéki Múzeumba, az Ady Endre, Aurel Lazăr és Iosif Vulcan nevét viselő emlékmúzeumokba, a Nagyváradi Városi Múzeumba, a Zsidó Történeti Múzeumba, a Sion zsinagógába, és a szecessziós múzeummá alakított Darvas–La Roche-házba, továbbá 48 órán át ingyen használhatják a nagyváradi tömegközlekedést.

A szállodákban egy alkalmazásban kell nyilvántartásba vetetniük magukat a kedvezményben részesülő turistáknak. Miután a turistát regisztrálják az alkalmazásban, kap emailben egy kódot (ez kérésre ki is nyomtatják) ennek felmutatásával léphet be a múzeumokba. A tömegközlekedés ingyenes használatához a turistáknak sms-t kell küldeniük a közszállítási vállalat egy speciális telefonszámára, az ellenőrök ennek alapján tudják, hogy jár az illetőnek az ingyenesség.

A közleményben azt is leszögezik, hogy a kampányba várják az újabb szálláshelyek jelentkezését az office@visitoradea.com email címen vagy a +40359807–907-es telefonszámon, munkanapokon 8 és 16 óra között.

(Címlapkép forrása: Visit Oradea - Facebook)

Kapcsolódók

Kimaradt?