Változások kezelése: kolozsvári magyar vállalkozóknak tartanak fejtágítót

A cég növekedése, a piaci körülmények változása, a technológiák újdonságai csak egy pár olyan tényező, amely változásokat idéz elő egy vállalkozó életében, s melyekre megoldásokat kell találni. Ezekről a megoldásokról tartanak kerekasztal-beszélgetést „Változások kezelése” címmel szerdán 19 órától, a kolozsvári Vallásszabadság Házában.

A szervezők közlése szerint a beszélgetés résztvevői ismert vállalkozók, akik szívesen megosztják tapasztalatukat a közönség köréből érkező témákban, nem csak kizárólag a változások területén. Az est házigazdái a találkozó ötletgazdái: László Judit és Papp György-László.

A szerda esti kerekasztal az első eseménye a „Vállalkozásokról nyitottan, többszemközt” című rendezvénysorozatnak, amelyet magyar kolozsvári vállalkozók egy csoportja szervez. Papp György-László a Maszolnak elmondta, szándékuk szerint olyan aktuális témákat vitatnának meg ezeken a kerekasztal-beszélgetéseken, amelyekről a vállalkozók „soha sem hallhatnak vagy tudhatnak eleget”, amelyek foglalkoztatják őket, vagy amelyekkel a közeljövőben elkerülhetetlenül találkozni fognak.

A cégvezető szerint ezek a beszélgetések jó lehetőséget kínálnak arra, hogy a vállalkozók jobban megismerjék egymást, megosszák kihívásaikat, ugyanakkor átadhassák az évek alatt, önerőből szerzett, tanult, felhalmozott vagy kapott tudásuk és tapasztalatuk egy részét. „Mindezt közérthetően, formaságok nélkül, ezáltalis támogatva az aktuális és jövőbeli vállalkozói réteget” – magyarázta.

A tervek szerint havi-kéthavi rendszerességgel megtartott beszélgetéseken kezdő vagy gyakorlott kis-, közép- vagy akár nagyvállalkozókat, start-up cégeket, diákokat, közgazdászokat, sajtósokat és civileket egyaránt szívesen látnak. A részvétel ingyenes, és nem szükséges előre regisztrálni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?