Így kárpótolja a Csíki Sör a be nem váltott akciós kupakok gazdáit

Pénteken délben közölte Facebook-oldalán a Csíki Sör, hogy minden olyan személyt kárpótolnak, aki a szeptember 28-i nagyszabású kampányzáró rendezvényre nem jutott be, és nem tudta nyereményre váltani a nyertes sörös kupakját. A kupakok gazdái gyárlátogatást kapnak, valamint életre szóló Csíki Sör bérletet is kisorsolnak számukra.

Nehezen ültek el a Csíki Sör által meghirdetett nyári nyereményjáték, illetve az annak lezárására hivatott tömegrendezvény által keltett hullámok. Mint arról részletesen a Maszol oldalán is beszámoltunk, a vártnál jóval nagyobb tömeg érkezett az esemény napján Csíkszentsimonba, becslések szerint több tízezer ember rekedt kívül az ajándék eszem-iszom programon.

Később a gyár tulajdonosa, Lénárd András videoüzenetben elismerte a hibájukat, ennek ellenére sikeres rendezvénynek ítélte a kampányzáró bulit. A Csíki Sör Facebook-oldala néhány nappal az események után közölte, hogy minden be nem váltott kupak gazdája jogosult valamilyen kárpótlásra. A részleteket pénteken délben tették közzé.

A hirdetmény alapján mindenkinek, aki kimaradt a rendezvényről, de megtartotta nyertes kupakját, illetve a sorsoló urnákba be nem dobott két részes tomboláját, egy speciális csomagot fognak biztosítani. A csomag magában foglal egy ingyenes gyárlátogatást korlátlan sörfogyasztással, cipóban sült csülökkel, valamint tombolával. A tombolán három darab életre szóló Csíki Sör bérletet fognak kisorsolni, amely a nyertesek számára életük végéig minden napra egy üveg Csíki Sör biztosít, ezen kívül gazdára talál majd tíz darab egy évre szóló sörbérlet is.

A 2020. augusztus 1-ig tartó akción való részvétel feltétele, hogy október 31-éig jelentkezni kell e-mailben. Az akció részletei megtalálhatóak a Csíki Sör Facebook oldalán.

Kapcsolódók

Kimaradt?