Az idei Vándorgyűlés fókuszában a siker lesz

Hat szekciót szerveznek az idei RMKT Vándorgyűlésen Csíkszeredában. 

"A Vándorgyűlés hat szekciójában arra törekszik, hogy értékeinket, helyi sikereinket, valamint lehetőségeinket feltérképezze és bemutassa. Jövőképesség és sikeresség mottóját követve szükségünk van arra, mint erdélyi és székelyföldi vállalkozóknak, hogy ösztönözzük egymást helyi példákkal is" - olvasható az esemény beharangozójában. 

"A globalizáció szerves része lett az életünknek és ezt a vállalkozói környezetünkben is érezhetjük. Jövőnket az határozza meg, hogy miként és milyen ütemben vagyunk képesek együttműködni a változásokkal, így kijelenthetjük, hogy esélye csak annak a vállalkozónak vannak, aki képes és hajlandó lépést tartani az aktuális technológiákkal. Ez számára folyamatos fejlődést eredményez, valamint újabb perspektívákat nyit meg előtte. 
Az információs technológiák segítségével ma már a kapcsolódás kialakítható életforma és számos kutatás bizonyítja azt, hogy bárhol lehetünk a világban, ezek hatékony és megfelelő használatával esélyeink ugyanolyan mértékben adottak" - írják. 

Idén a Vándorgyűlés szervezői olyan témákat ragadtak meg, melyeket mindenki tapasztal a hétköznapokban és nem csak egy vállalkozónak van szüksége ezek megértésére. A Helyi sikerek szekció is egy ilyen témakört dolgoz fel, hangsúlyt fektet majd arra, ami saját erőforrásainkat és helyi eredményeinket helyezi előtérbe.

"Nem utolsó sorban, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy számos olyan sikertörténet van környezetünkben, melyekről nincs tudomásunk. Talán nem használtuk eléggé az információs technológiák páratlan lehetőségeit vagy csak talán nem voltunk eléggé nyitottak a körülöttünk lévők felé. A Helyi sikerek szekcióban székelyföldi vállalkozók mesélnek tapasztalataikról. Vendégünk lesz Godra Zsolt, Csete Zoltán, Buzogány Csaba, valamint Sándor István vállalkozók" - olvasható a közleményben. 

A XXVIII. alkalommal megszervezett Vándorgyűlés célja, hogy olyan sikeres és hozzánk közel álló vállalkozástörténeteket mutasson be. Az eseményre október 4. és 6. között kerül sor. Az előzetes regisztráció kötelező. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?