Fiatal vállalkozások is jelen vannak a 29. Csík Expón

A fogyasztási termékek hagyományos csíkszeredai kiállítása és vására május 26-ig várja a látogatókat a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában. A szervezők ebben az évben kiemelt figyelmet fordítanak az új vállalkozások bemutatására.

Számos újdonsággal, eddig még kevésbé ismert vállalkozásokkal és termékekkel is készültek a szervezők az idei kiállításra. A hűségesen visszajáró kiállítók mellett nagy számban vannak jelen azok a vállalkozások, amelyek csupán egy-két éve kezdték el tevékenységüket. 

Minderről Földi Zsuzsa, a szervező Expo-Har Kft. igazgatója tájékoztatta a Maszolt. Az igazgató elmondta, egyik fő célkitűzésük felkarolni a fiatal vállalkozókat, akiket a szervezők különböző kedvezményekben részesítettek, illetve ingyenes standokkal támogattak. „Talán elmondhatjuk, hogy az idei év az újdonságok éve lesz, hiszen rengeteg új dolgot ismerhetünk, kóstolhatunk és vásárolhatunk meg” – fogalmazott Földi Zsuzsa. 

Az Expo-Har a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. székelyudvarhelyi regionális képviseletével és a Csíki Vállalkozók Egyesületével Üzleti fórumot is szervez a rendezvény ideje alatt. A Fogyasztási Cikkek Nemzetközi Kiállítása és Vásárára vasárnapig várja az érdeklődőket a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénába, a belépés ingyenes.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?