Háromszéken is bevezetik a közösségi szelvényeket

Tizennégy helyi vállalkozás kedvezményes szolgáltatásait tartalmazó füzetet hoz forgalomba a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA). A füzet tulajdonképpen 5-30 százalékos kedvezményre feljogosító szelvénygyűjtemény, írja a székelyhon.

A szelvényfüzetet a HKA székhelyén, valamint a H-Press újságosstandjainál lehet megvásárolni 15 lejért, és egy évig érvényes. A szelvények vásárlási, vagy szolgáltatási kedvezményeket jelentenek. Az alapítvány vezetője, Bereczki Kinga szerint több száz lejt is megtakaríthatnak azok, akik élnek a lehetőséggel.

A kezdeményezés másik lényeges hozadéka, hogy a pénz helyben, az ügyfeleknél marad, és nem vándorol Bukarestbe adó formájában a cégektől. A civil szervezet vezetője ismertette, hogy jelenleg a vendéglátás, sportfelszerelések, képzések, kézműves termékek, fotószolgáltatások területén érvényes a kedvezmény, de a továbbiakban a program bővülni fog. A Háromszéken most útjára induló kezdeményezéshez egy hasonló, Székelyudvarhelyen korábban már gyakorlatba ültetett adta a kiindulópontot.

Kimaradt?