Ismét megnyitja kapuit a Business and Law Talks konferencia

Tizenkettedik alkalommal, április 13-án szervezi meg a Mikó Imre Szakkollégium az egyik legnevesebb eseményét, amely ezúttal az ember szerepét fogja vizsgálni a XXI. század közgazdaságtani, illetve jogtudományi fejlődésében.

A „The Evolution of Human Factors – Probléma avagy megoldás?” című konferencia olyan tematikákat fed, mint például a robotizáció a munkaerőpiacon, „chatbot”-ok potenciálja vállalatok számára, legaltech szoftverek vagy akár a digitális szerződéskötések. 

A témaköröket jogi vonalon többek között Czika Tihamér humanitárius diplomata, Dr. Orbán Balázs parlamenti és stratégiai államtitkár, Dr. Szabó Orsolya jogász, az InvestCEE LegalTech Consultancy alapítója, Dr. Székely János ügyvéd és Székely Barnabás minősített adatvédelmi szakember fogják boncolgatni, míg gazdaságtani szempontból Dr. Poór József habilitált docens és tanácsadó, Dr. Monica Zaharie egyetemi docens, Tőkés Tamás digitális designer vezető, Cosmin Pavel az Agressione express általános igazgatója,  valamint a Genpact képviseletében Lador Gavril fog rávilágítani az emberi tényező fejlődésére digitalizált világunkban.

A számos előadást, beszélgetést követően gálaesttel zárják a konferenciát, ahol lehetősége adódik a résztvevőknek megismerkedni, szocializálódni az előadókkal és egymással.

Az eseményt megelőzően a kötelező regisztrálást az esemény Facebook-oldalán lehet megtenni.

Kimaradt?