A Maros Megyei Tanács tanácsadói állást hirdetett (X)

A Maros Megyei Tanács 2019. április 15-én versenyvizsgát szervez a megyei önkormányzat szakapparátusának Gazdasági Igazgatósághoz tartozó Megyei Közszállítási Hatóság keretében egy I-es besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsadói állás betöltésére.

Általános részvételi feltételek:

A versenyvizsgára jelentkezőknek meg kell felelniük a Köztisztviselők jogállásáról szóló, 1999/188-as újraközölt törvény 54-es szakaszában szereplő előírásoknak:

  1. rendelkezzen román állampolgársággal és romániai lakhellyel;
  2. ismerje a román nyelvet, szóban és írásban egyaránt;
  3. betöltötte már a 18. életévét;
  4. teljes cselekvőképességgel rendelkezik;
  5. az egészségi állapota megfelelő a megpályázott állás betöltésére, amit a családorvos vagy egy illetékes egészségügyi intézmény által kiállított orvosi bizonyítvánnyal tud igazolni;
  6. teljesíti az állásnak megfelelő speciális feltételeket
  7. nincsen végleges ítélete az emberiség ellen elkövetett, állam vagy hivatalos szervek elleni, szolgálati vagy szolgálattal kapcsolatos, az igazságügyi eljárások megakadályozása, csalás, korrupciós bűncselekedetek szándékos elkövetése miatt, ami összeférhetetlenné teszi az állásban kifejtett tevékenységek gyakorlásában, kivéve azt az esetet, ha rehabilitációban részesült
  8. nem volt felfüggesztve köztisztségből és nem bontották fel a munkaszerződését fegyelmi okok miatt az elmúlt 7 év során
  9. nem folytatott politikai rendőrségi tevékenységet, ahogyan ezt az érvényben lévő törvények  meghatározzák.

Specifikus részvételi feltételek:

A versenyvizsgán való részvételhez a jelentkezőknek teljesíteniük kell a következő specifikus feltételeket:

  • rendelkezzen egyetemi végzettséget bizonyító oklevéllel, vagy hosszú távú felsőfokú tanulmányok elvégzését igazoló hivatalos okmánnyal
  • legkevesebb 5 év szakmai tapasztalat az állás betöltéséhez szükséges szakterületen, ahogyan azt a Köztisztviselők jogállásáról szóló, 1999/188-as újraközölt törvény 57-es szakaszának 5-ös bekezdésében, b. pontja rögzíti.
  • Jó kommunikációs, elemző és szintetizáló készség, kezdeményezőkészség

Versenyvizsga megszervezése:

A versenyvizsgára a Maros Megyei Tanács (Marosvásárhely, Győzelem tér 1 sz. alatti) székhelyén kerül sor:

  • Az írásbeli próba 2019. 04. 15-én 1000 órától lesz megtartva;
  • Az interjú a gyakorlati próba napjától számított legtöbb 5 munkanapon belül lesz megszervezve. A vizsga pontos időpontja az írásbeli próba eredményeivel egy időben lesz kifüggesztve.

A jelentkezési iratcsomót az álláshirdetés Hivatalos Közlönyben való megjelenésétől számított 20 munkanapon belül lehet benyújtani.

A jelentkezési iratcsomót a megyei tanács székhelyén lehet leadni, Marosvásárhely, Győzelem tér 1 sz., 63. szoba, Kutasi Melinda, a Humánerőforrás Szolgálat tanácsadójának. Kapcsolati adatok: telefon 0265263211, 1234 belső, fax: 0372651236, email: kutasi.melinda@cjmures.ro.

 

ELNÖK nevében                                                                           JEGYZŐ

Szász Zoltán-Tibor                                                                        Paul  Cosma

MEGYEMENEDZSER

Kimaradt?