Év elejétől a nemzetközi vonatjegyek is megvásárolhatók online

Év elejétől a nemzetközi vonatjegyek is megvásárolhatók online - tájékoztat a Román Vasúttársaság (CFR) utasszállító részlege.

Az internetes jegyvásárlásra a www.cfrcalatori.ro honlapon (Cumpără bilete de tren online/ Trafic international) vagy a https: //bileteinternationale.cfrcalatori.ro linken keresztül van lehetőség. A közlemény szerint valamely külföldi ország belföldi járataira és két külföldi ország közötti utazásra is lehet jegyet vásárolni ily módon.

A nemzetközi jegyeket indulás előtt legtöbb három hónappal lehet megvenni online, és legkevesebb 48 órával korábban, ha valamelyik állomáson vagy CFR-jegyirodában veszik át, és legkevesebb nyolc nappal előtte, ha gyorsposta szállítja ki. Ha az utazáshoz belföldi járat igénybevételére is szükség van, legtöbb egy hónappal korábban lehet megvásárolni a jegyet.

Jelenleg a következő városokban levő vonatállomásokon lehet átvenni nemzetközi utazásokra érvényes, online megvásárolt vonatjegyeket: Bukarest, Konstanca, Temesvár, Arad, Déva, Brassó, Sepsiszentgyörgy, Predeál, Kolozsvár, Nagyvárad, Nagybánya, Szatmárnémeti, Craiova, Târgu Jiu, Beszterce és Lugos.

Kimaradt?