Ismét el lehet jutni repülővel Marosvásárhelytől Bukarestig

Február 7-től újraindulnak a légi járatok a Bukarest-Marosvásárhely-Bukarest útvonalon – közölte szerdán a marosvásárhelyi Transilvania Repülőtér. A járatok menetrendje változatlan marad.

E szerint a Bukarest - Marosvásárhely útvonalon minden csütörtökön és vasárnap 21:20-kor száll fel és 22:30-kor érkezik a repülő, a Marosvásárhely - Bukarest útvonalon pedig minden pénteken és hétfőn 5:40-kor száll fel és 06:50-kor érkezik a Tarom járata.

A Marosvásárhely és Bukarest közötti légi járatok eredeti menetrend szerint 2018. november 22. - december 23. és 2019. január 6. – március 28. közötti közlekedtek volna. A 2018. december 06. – december 17. és a 2019. január 6. – február 28. közötti járatokat viszont a Taromtól függő okok miatt végül mégis törölték.

A marosvásárhelyi repülőtér közleménye szerint ugyan a légitársaságnak az állt szándékában, hogy a repülőjáratokat körülbelül 3 hónapig megszüntesse Marosvásárhely és a főváros között, végül sikerült elérni, hogy a járatok felfüggesztése csak egy hónapig tartson.

"Mivel a légi járatok felfüggesztési időszakát sikerült egy hónapra csökkenteni, úgy gondoljuk, hogy a repülőtér által hozott lépések eredménye pozitív volt" - olvasható a repülőtér közleményében.

Kapcsolódók

Kimaradt?