Állásokat hirdetett a Maros Megyei Tanács (X)

A Maros Megyei Tanács 2019. 02. 04-én versenyvizsgát szervez a Maros Megyei Tanács szakapparátusához tartozó Gazdasági Igazgatóság – „Transilvania Motor Ring” Komplexum Ügyintéző-Karbantartó Szolgálat keretében betöltetlen szerződéses állásoknak az elfoglalására, amint következnek:

1.  kezdő szakfelügyelő – egyetemi tanulmányok – 1 állás;

2. szakképzett munkás (homlokrakodó kezelő), II. fokozat – közép és/vagy általános iskolai tanulmányok – 1 állás;

A kezdő szakmai fokozatú szakfelügyelői állás követelményei:

A Maros Megyei Tanács szakapparátusához tartozó Gazdasági Igazgatóság – „Transilvania Motor Ring” Komplexum Ügyintéző-Karbantartó Szolgálat keretében betöltetlen kezdő szakmai fokozatú szakfelügyelői szerződéses állásra jelentkezőknek teljesíteniük kell a következő feltételeket:

  • rendelkezzen diplomás egyetemi végzettséggel mérnöki vagy társadalomtudományok szakterületen  – tudomány ágazat: gazdasági tudományok, licenc vagy azzal egyenértékű diplomával (az utólag módosított 158/2018. sz. Kormányhatározat szerint, beleértve az azokkal egyenértékűeket, az egyetemi oktatási egységeknek a szerkezete és az egyetemi szakképesítések/tanulmányi programok szerint, az elvégzésüknek az időpontjába);
  • kommunikációs képesség, elemző és összefoglaló, valamint kezdeményező készség;
  • műszaki-szervezési ismeretek és adottságok;
  • B kategóriás hajtási engedéllyel rendelkezzen.

A szakképzett munkás (homlokrakodó kezelő), II. fokozatú állás követelményei:

A Maros Megyei Tanács szakapparátusához tartozó Gazdasági Igazgatóság – „Transilvania Motor Ring” Komplexum Ügyintéző-Karbantartó Szolgálat keretében betöltetlen szakképzett munkás (homlokrakodó kezelő), II. fokozatú szerződéses állásra jelentkezőknek teljesíteniük kell a következő feltételeket :

  • közép és/vagy általános iskolai végzettség;
  • szakmai régiség legkevesebb 6 év;
  • műszaki-szervezési ismeretek és készségek;
  • B, C kategóriás hajtási engedéllyel rendelkezzen;
  • mozgó berendezéseknek és felszereléseknek a kezelésére vonatkozó szakképzés.

A versenyvizsga lebonyolításának a körülményei:

A kezdő szakmai fokozatú szakfelügyelői állás esetében a versenyvizsga írásbeli vizsgából és interjúból áll.

A szakképzett munkás (homlokrakodó kezelő), II. fokozatú állás esetében a versenyvizsga gyakorlati próbából és interjúból áll.

A versenyvizsgára a Maros Megyei Tanács, Marosvásárhely Győzelem tér 1 sz. alatti székhelyén kerül sor a következő programmal:

Az írásbeli próba 2019. 02. 04-én 10:00 órától lesz;

A gyakorlati próba 2019. 02. 04-én 14:00 órától kerül megrendezésre.

Az interjú az írásbeli/gyakorlati próba dátumától számított legtöbb 4 munkanapon belül lesz megszervezve. Az interjúnak a dátumát, pontos időpontját és helyszínét az írásbeli/gyakorlati próba eredményeinek a kifüggesztésével egy időbe fogják közzétenni.

A versenyvizsga dossziét a megyei tanács, Marosvásárhely, Győzelem tér 1 sz. alatti székhelyén, a  61-es irodában Kutasi Melindának, a Humánerőforrás Szolgálat tanácsadójának lehet leadni (telefon: 0265263211/ 1234 belső, fax:0372651236, email: kutasi.melinda@cjmures.ro).

A jelentkezési iratokat az álláshirdetésnek a Románia Hivatalos Közlönyének III. részében való megjelenésétől számított 10 munkanapon belül lehet benyújtani.

ELNÖK nevében

Szász Zoltán-Tibor

MEGYEMENEDZSER

JEGYZŐ

Paul Cosma

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?