Valósággal ostrom alá vették a vállalkozók a Start-Up Nation regisztrációs felületét

Kevesebb mint három óra alatt több mint négyezer felhasználó regisztrált a 2018-as Start-Up Nation program alkalmazásán keresztül és 1401 üzleti tervet jegyeztek - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Ştefan-Radu Oprea üzleti környezetért felelős miniszter.

A tárcavezető rámutatott, csütörtökön 10 órától vált elérhetővé a minisztérium honlapján a 2018-as Start-Up Nation program applikációja, és két másodperc elteltével már be is jelentkezett egy felhasználó. A miniszter hangsúlyozta, az érdeklődőknek első lépésként regisztrálniuk kell a honlapon keresztül, létre kell hozniuk egy saját fiókot felhasználónévvel és jelszóval, ezt követően visszaigazolást kapnak, majd a határidő lejártáig ide kell feltölteniük üzleti tervüket. 

Ştefan-Radu Oprea szerint 12 óra 45 percig 1401 üzleti tervet regisztráltak. A jelentkezéseket és üzleti terveket csütörtöktől számítva 30 munkanapon át fogadják.

A 2018-as Start-Up Nation program keretében a 2017. november 30-a után létesített, termelés, kreatív ipar, szolgáltatások vagy kereskedelem terén tevékenykedő cégek pályázhatnak legfeljebb 200 ezer lejes vissza nem térítendő támogatásra.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?