Hat eset, amikor jobb kihagyni a szexet

A szex jó dolog: jót tesz a párkapcsolatnak, az egészségünknek, segít a fogyásban, ellazít. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lennének olyan alkalmak, amikor jobb lemondani róla. A csid.ro hat olyan esetet gyűjtött össze, amikor jobb kihagyni a szeretkezést.

Menstruáció idején

Még akkor is, ha a pár férfitagja esetleg nem ódzkodik a szeretkezéstől ilyen helyzetben, valószínű, hogy a nőnek semmi kedve hozzá a menstruációval járó kellemetlenségek miatt. A gyógyszerek sem mindig hatásosak a kínzó görcsök ellen, így nem csoda, ha a szex az utolsó dolog, amit egy nő kíván a nehéz napok idején.

Puffadáskor

Legyen az ásványvíztől, brokkolitól vagy valamilyen különleges ételtől, puffadás során úgy tűnhet, mintha valaki lenyelt volna egy nagy labdát. Ilyenkor is tanácsos inkább lemondani az együttlétről. 

Ha túl sokat ettünk

Egy ínycsiklandozó sült, hozzá köretként sült krumpli, végül pedig egy kis desszert elég ahhoz, hogy mozdulni se bírjunk. Bár szeretkezni így is lehet – igaz, hogy teli gyomorral a mozgás kissé nehézkes – nem biztos, hogy ugyanolyan élményt nyújt majd. Inkább adjuk fel a szex ötletét. De legalább ettünk egy jót.

Ha frissen szőrtelenítettünk

Biztosan tudjuk, mennyire fájdalmas az epilálás. Ilyenkor különösen érzékeny a bőr, ezért a szőrtelenítés utáni 24 órában inkább hanyagoljuk az együttléteket.

Egy borzalmas munkanap után

Egy szörnyű munkanap után a jó hangulat visszaszerzésére a szex is megoldás lehet, de gyakran nem kívánunk mást, csak egy pohár (vagy egy üveg) bort, kényelmes pizsamát és egy romantikus filmet.

Ha kihagyjuk a kedvenc sorozatunkat

A csid.ro szerint inkább hagyjuk ki a szexet (merthogy a férfi várhat), minthogy lemaradjunk a kedvenc tévésorozatunkról. Azt azért fontoljuk meg, érdemes-e párunk közeledését „lecserélni” a könnyedén letölthető és elérhető sorozatunkra.   

Kimaradt?