Íme a legszebb és legcikibb ruhák a cannes-i filmfesztiválról

Hétvégén átadták a 71. cannes-i filmfesztivál díjait. A vörös szőnyeges díjátadókon, nemcsak a jelöltek és nyertesek neve izgalmas, hanem a hírességek által viselt ruhák is. Öltözködni ugyanis akkor sem egyszerű, ha jobbnál jobb szakemberek segítenek ebben. Szerencsére néhány sztárnak sikerült. Összeállításunkban bemutatjuk a legszebb és legcikibb kreációkat egyaránt.

A filmkészítés európai örömünnepén nemcsak a film, de a divatrajongóknak is volt mit nézniük. Érthetetlen kreációk, jelmezbálba illő ruhák és kibuggyanó testrészek mellett, lágy esésű, izgalmas, de a drexx code-nak megfelelő darabokban vonultak fel a vörös szőnyegen.

A legszebbek

Palvin Barbara, a világhírű magyar modell a  L'Oréal márka nagyköveteként évről évre részt vesz a filmfesztiválon. Idén egy Alberta Ferretti estélyire esett a választása, mely merészen dekoltált, ugyanakkor magasan felsliccelt, így láttatni engedi a modell lábát. A kövekkel díszített ruhadarab elegáns, ugyanakkor merész. Lupita Nyong’o színésznő megjelenése általában mindenki tetszését elnyeri, idén a Christian Dior ruhájában tündökölt. A hófehér darab kiemeli a színésznő természetes szépségét, a felsőrész geometrikus mintás varrásai és a tollak pedig izgalmassá teszik a kreációt.Cate Blanchett igazán jó érzékkel választja ki a látványos, mégis alkalomhoz illő darabokat. Személyre szabott Mary Katrantzou ruhája egy kifutói darab volt némi átalakítással. A festményre emlékeztető, virágos minta különlegessé teszi viselőjét, akinek rendkivül jól áll a kreáció.Bruna Marquezine színésznő egy kis párizsi sikket igyekezett becsempészni a vörös szőnyegre. Megjelenése egyszerűen bájos a pöttyös, fodros Philosophy di Lorenzo Serafini estélyiben. 

A legcikibbek

A Leto filmbemutatóján viselte a hölgy ezt a kissé érthetetlen szettet. Az overall furcsa, lángnyelvekre hasonlító szára a pucérruhában végződő felsőrésszel igazán ízléstelen. Az, hogy a ruha még láttatni engedi a mellbimbókat, már csak hab a tortán.  

A mellbimbók Marie Parie énekesnő szettjében is majdnem látszottak, ám lehet, az öltözék még erről is elvonná a figyelmet. Különc és meghökkentő volt a megjelenése, mely egy királykék parókából, szívecskés napszemüvegből, diszkógömbre emlékeztető ruhából, egy akár elegánsnak is mondható kézitáskából, cicás harisnyából és egy platform magassarkúból állt. Nem lehetett könnyű ennyi különböző stílusú darabot összeválogatni és viselni is. 

Larisa Katz designer kicsit mintha eltévedt volna, jégkirálynő jelmezét a farsangi karneválokon jobban el tudnánk képzelni, mint a vörös szőnyegen.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?