Katalin hercegné esküvői ruhájának hasonmását vásárolhatja meg

Lassan hét éve, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton kimondták a boldogító igent. Az ara egy Sarah Burton által tervezett ruhában ment férjhez, amit azóta a divatmagazinok a legszebb menyasszonyi ruhák között emlegetnek. Most a H&M-ben bárki beszerezheti a ruha másolatát.

Katalin hercegné egy csipkeujjú szatén ruhát viselt három méteres uszállyal, amit tiarával és fátyollal egészítettek ki. Becslések szerint a ruha 400 ezer dollárba került. A H&M-ben kapható ruha ettől jóval olcsóbb, sőt az itthoni menyasszonyiruha-szalonok és kölcsönzők árait is alulmúlja. Csupán 800 lejért vásárolhatja meg magának az a menyasszony, aki Katalin hercegnére hasonlítana esküvője napján.

Természetesen a márka nem másolhatta le a híres ruhakölteményt. A H&M esküvői kollekciójához tartozó ruha kisebb szoknyával rendelkezik és uszály sem jár hozzá, de ugyanúgy hosszú ujjú, csipkével díszített darab. Minden bizonnyal jóval kényelmesebb is, mint a hercegné ruhája. Ideális lehet egy kisebb, egy tavaszi-őszi, esetleg egy természetben tartott esküvőre.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?