Öt lehetőség a giccsmentes Valentin-napra

Nem mindenki rajong a gyertyafényes vacsoráért, a hatalmas rózsacsokorért, a szivecskében úszó dekorációért és úgy egyáltalán a Valentin-napért. Február 14. nem kell a virágkereskedők és giccs napja legyen, igyekezzünk inkább az egymásra figyelés ünnepévé tenni, hiszen annak mindenki örül, ha a párja kedveskedik neki. Most a giccsmentes Bálint-naphoz adunk ötleteket. 

Egy üveg bor. Ha a gyerekeket lefektettük, a kutyát megsétáltattuk és csend van a házban, bontsunk ki egy üveg bort és fogyasszuk el kettesben. A telefonokat és a tévét szigorúan kapcsoljuk ki, csak egymásra figyeljünk.

Kedves üzenet. Nem kell ódákat írnunk kedvesünknek, elég egy rövid, szerelmes sms, egy kabátzsebbe rejtett cetli és máris örömet szereztünk párunknak.

Kedvenc étel. Különlegessé tehetjük a közös étkezést, ha párunk kedvencét készítjük el. Nem hétfogásos vacsorára gondolni, egy gombapörkölttel is sikert arathatunk, ha feleségünk/férjünk rajong érte.

Masszázs. Ki ne örülne egy kis kényeztetésnek? A fáradt testnek különösen jól eshet egy masszázs, pláne ha a kedvestől kapja.

Tánc otthon. Indítsuk el a kedvenc zenénket – nem kell feltétlenül romantikus legyen – kérjük fel a párunkat és táncoljunk az otthonunk kellős közepén. Felszabadító érzés figyelő tekintetek nélkül, kettesben táncolni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?