Extrém menyasszonyi ruha bevállalós aráknak

Pucérruha – ezzel a szóval illetik azt a ruhát, amely átlátszó anyaga miatt alig fed valamit viselője idomaiból. Ideális esetben a csipkebetétek a megfelelő helyen takarnak, így lesz sejtelmes és szexi öltözék, amely gyakran tűnik fel divatbemutatókon, vörös szőnyeges vonulásokon. Most a menyasszonyi ruhákat is meghódította ez a trend.

A My Modern Met figyelt fel  a spanyol esküvőiruha-márka, a Provonias merész menyasszonyi ruhájára, amely egy korábbi kollekció darabja. Ebben mulatta át szilveszter éjszakáját Cristina Pedroche spanyol színésznő.​A csipke kezeslábas nem mindennapi darab. Hervé Moreau, a cég kreatív igazgatója álmodta meg, a dizájner és csapata több mint 244 órán át dolgozott a Chantilly-i csipkéből (tüll alapú vertcsipke) készült, közel 200 kristállyal ékesített darabon. Az extrém darab a díszítés ellenére sem bíz sokat a fantáziára, az intim helyeket épphogy kitakarja.

Ha valaki kedvet kapott ahhoz, hogy menyasszonyként kilépjen a komfortzónájából, érdemes nézelődni a Provonias oldalán vagy üzleteiben. Bár a hölgy által viselt ruhát nem találtuk a honlapon itt, itt, vagy ezen és ezen a linken bukkanhat hasonlóra.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?