Mindent egy helyen a praktikum jegyében – esküvőkiállításon jártunk Kolozsváron

A többnyire tavasszal-nyáron tartandó esküvőkre való felkészülés fellendül már az év elején, ezért ebben az időszakban az esküvői szolgáltatók és cégek kiállításokon igyekeznek megszólítani a házasságra készülő párokat. A nagy eseményt tervezőknek érdemes ellátogatniuk a mostanság zajló esküvőkiállítások, -vásárok valamelyikére, hogy megtalálhassák a számukra leginkább megfelelő ajánlatot.

Január 19. és 21. között két helyszínen rendeztek esküvőkiállítást és -vásárt Kolozsváron: az Amiral Events & Style vendéglő (Câmpina u. 51–53.) Arany (Gold) és Gyémánt (Diamond) rendezvénytermeiben, valamint a Grand Hotel Italia (Trifoiului u 2.) szállodában.

Aki az Amiral Events & Style által szervezett esküvőkiállításra és -vásárra látogatott ki, több mint ezer menyasszonyi ruha közül válogathatott, igény szerint vásárolhatott is. A házasságra készülők viszont tudhatják, a kiegészítők legalább olyan fontosak, mint a tökéletes menyasszonyi ruha. A rendezvény ahogyan általában az esküvői kiállítások  felöleli a teljes esküvői kínálatot, tájékozódhatunk árakról, lehetőségekről – akár le is foglalhatunk egy-egy szolgáltatást. Mindezzel időt és pénzt takaríthatunk meg. Az esküvőszolgáltatók rendszerint a vásár ideje alatt érvényes speciális ajánlatokkal, engedményekkel várják az érdeklődőket.

Több mint negyven szalon, esküvőszervező cég állított itt ki az idén, felsorolni is nehéz, mi mindent láthattunk a rendezvényen. Természetesen a menyasszonyi ruháé a főszerep – talán erre is kíváncsiak a legtöbben. Az esküvőkiállításon bátran élhetünk az alkalommal: egyetlen helyen számos ruhát próbálhatunk fel, hogy valóban a stílusunknak, személyiségünknek megfelelőt válasszuk. De ha nem akarunk a helyszínen vásárolni, akár feltérképezhetjük a terepet, egy-egy ruhát felpróbálva eldönthetjük, milyen fazon áll jól, hogyan érezzük magunkat benne.

A hagyományos, klasszikus vonalvezetésű ruháktól az extravagáns, rövid vagy éppen fekete, rózsaszín ruhákig terjed a kínálat. Emellett fotósok-filmesek, ékszerészetek, dekorációs cégek, vendéglátó egységek versengenek a házasulandók kegyeiért. Még a mézeshetekre is találhatunk itt megfelelő úti célt az utazási irodák részéről. Az élelmesebbek egy ilyen rendezvényen akár a teljes esküvőt megszervezhetik.

Kolozsváron legközelebb január 25. és 28. között szerveznek esküvőkiállítást. A Salonul Mireselor nevű rendezvénynek az EXPO Transilvania ad otthont, csütörtökön, pénteken és szombaton 11 és 20 óra között, vasárnap 10-től 18-ig látogatható. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?