Bizonytalanságról, félelemről és aggodalomról Dr. Belső Nóra pszichiáterrel az Erdély Tv-ben

Megtanultuk elviselni a korlátok közé zárt mindennapokat, de vajon tudjuk is kezelni a lelki megmérettetést? Erről lesz szó hétfő este a Zebra műsorban. 

A koronavírus-járvány elleni küzdelem hosszú évtizedek óta a legnagyobb kihívás az emberiség számára. Olyan krízis ez, amely egy időben érinti életünk minden területét, gondoljunk például az egészségügyre, a gazdaságra, az oktatásra, a kultúrára, de ne feledkezzünk meg magunkról, érzelmeinkről, hangulatunkról, melyek a végletek között csaponganak bennünk hónapok óta. Bizonytalanság, félelem, aggodalom telepedett ránk már a járvány első hullámában, amikor még nem tudtuk, mi vár ránk. Lassan megtanultuk elviselni a korlátok közé szorított mindennapokat, majd a nyár beköszöntével, kissé fellélegeztünk, és azt reméltük a nehezén már túl vagyunk. Úgy gondoltuk, hogy ha lesz is második hullám, már elviselhetőbb lesz, de úgy tűnik tévedtünk, hiszen a járvány jóval intenzívebben van jelen most az életünkben.

Arra, hogy hogyan készülhetünk fel az újabb lelki megmérettetésekre, Dr. Belső Nóra pszichiáter adja meg a válaszokat ma este 8-tól a Zebra műsorban, a gondolatok átjáróján. Kövessék a műsort az Erdély TV képernyőjén és Facebook-oldalán!
 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?