Nem marad el a Kárpáti Kalandverseny: 30 óra, 100 kilométer gyalog, vízen és kerékpáron

Az Outward Bound Nemzetközi Ifjúsági Központ mindig is a természetközeli élményekben és kihívásokban hitt, és ebben látta a fejlődési lehetőséget. Most, hogy a koronavírus-járvánnyal járó megszorítások enyhültek, megannyi alkalom adódik kimenni a természetbe, így idén sem marad el a már hagyománnyá vált Kárpáti Kalandverseny. Az eseményt a hatályban lévő járványügyi intézkedéseknek megfelelően szervezik – közölték a szervezők.

Az idei új helyszín a Szováta és a Bözödi-tó közötti terület, a verseny időpontja pedig augusztus 7-9. A négy fős csapatoknak közel 100 kilométert kell megtenniük gyalog, vízen és kerékpáron, miközben kötélpróbákkal is szembesülnek. A vízi próbánál tutajépítésre és tutajozásra lehet számítani. Összesen 30 óra áll a versenyzők rendelkezésére ahhoz, hogy nemcsak fizikai, de szellemi erejüket is összemérjék. Az idei kiadás újdonsága, hogy most egyénileg is benevezhetnek a kalandozni vágyók, ez esetben a szervezők segítenek nekik csapatot találni.

A támogatók és versenyzők jelentkezését júlis 15-ig várják a szervezők. Amennyiben valaki támogatni szeretné ezt a megmozdulást, a carpathianadventure@outwardbound.ro címen veheti fel a kapcsolatot a szervezőkkel. A jelentkezési ív, a versenyszabályzatpedig ezen a felületen található.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?