Ezek voltak az idei Oscar-gála legszebb estélyi ruhái

A díjátadók időszakának a divat szempontjából is az egyik legfontosabb eseménye az Oscar-gála. A nyertesekről ebben a cikkünkben már írtunk, most összegyűjtöttük az idei rendezvény (szerintünk) legszebb ruhakölteményeit.

Érdemes lehet ezek közül szemezgetni, hiszen kiváló inspirációforrást jelenthetnek a sztárok által viselt ruhák – ha nem is egy vörös szőnyeges eseményre, de egy esküvőre mindenképpen.

 

Ha a vörös szőnyegen nem is, az Oscar-gála afterpartiján megjelent a magyar szupermodell, Palvin Barbara is, aki egy combvillantós estélyiben tündökölt. Billy Portert ebből az összeállításunkból sem hagyhattuk ki. Celine-ben tündökölt Brie Larson, akinek karcsú alakját nagyszerűen hangsúlyozta az apró kövekkel kirakott ruha. A fekete mindig jó választás – tudja ezt Charlize Theron is, aki egy izgalmas Dior-kreációban vonta magára mindenki tekintetét. A This is Us-ból ismert Chrissy Metz egy élénk színű Christian Sirianó estélyit választott, amelyet jól kiegészített az egyszerű frizurája és a színben harmonizáló sminkje. Ritkán látni a türkizt a díjátadókon – Florence Pugh azonban megmutatta, hogyan kell ezt az izgalmas színt és a még érdekesebb szabású ruhakölteményt viselni. Csodaszép, mélyen dekoltált uszályos ruhában jelent meg az idei Oscar-gálán Geena Davis. Az idei Oscar egyik legemlékezetesebb ruhakölteménye minden bizonnyal Kristen Wiig nevéhez fűződik – hogy jó, vagy rossz értelemben, az már ízlés kérdése. Margot Robbie-nak egy vintage Chanel estélyire esett a választása. Natalie Portman idei Oscarra választott megjelenéséről külön cikket is írtunk. AnnaLynne McCord igazi hercegnős ruhát választott, amelyet az akvarellminta tett igazán különlegessé. Klasszikus hollywoodi csillogás – Rebel Wilsonnak remekül állt a Jason Wu által tervezett ruha. Regina Kingnek igazi királynői megjelenést adott a púderrózsaszín Versace estélyi. Scarlett Johannson Oscar de la Renta estélyije egy izgalmas felsőrésszel emelte ki a színésznő alakját. Élénk szín és alakot kiemelő szabásvonal – Mindy Kaling az egyik legstílusosabb sztárja volt az idei gálának. Elizabeth Banks ruhaválasztása azért lett a kedvencünk, mert korábban már viselte egy Oscar-afterpartin. Azzal, hogy újra felvette ezt az estélyit, szembement a berögzült felfogással, miszerint nem lehet egy különleges ruhadarabot többször felvenni hasonl Oscart hoz az Armani Privé? Laura Dernnek is a márka egyik ruhakölteményére esett a választása, s ahogy Renée Zellweger, ő is Oscar-díjat vehetett át. Renée Zellweger egy hófehér, csillogó Armani Privé ruhában vette át a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-szobrot. Eszünkbe jutha a diszkógömb, de még a CD is, a Ralph Lauren tervezőinek azonban sikerült megtalálniuk az arany középutat, hogy Janelle Monáe megjelenése látványos legyen, mégse legyen túl sok.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?