Brit tudósok szerint ő a világ legjóképűbb férfija

Bár a People magazin szerint 2019-ben John Legend a világ legszexibb férfija, brit tudósok más megállapításra jutottak. A 24.hu számolt be arról, hogy a kutatók szerint kinek jár ez a megtisztelő cím.

A szakértők az ősi görögök szépségről alkotott kritériumait vették figyelembe a vizsgálatokkor, a szemeket, a szemöldököt, az orrot, az ajkat, az állat és az állkapcsot elemezték. Korábban már megállapították, hogy a legszebb nő Bella Hadid szupermodell, ám most a férfiakat elemezték a tudósok.

Az eredmények alapján 92,15 százalékos tökéletességgel Robert Pattinson, az Alkonyat-filmek főszereplőjeként világhírűvé vált színész lett a győztes.

„Minden szempontból első helyen végzett, mert nagyon klasszikus vonásai vannak, az álla is kimondottan férfias. Csak azért kapott pár mínuszpontot, mert az ajkai kicsit véknyak és laposak” – árulta el Dr. Julian Da Silva, az elemzés vezető kutatója.

A második helyezett Henry Cavill, míg a harmadik Bradley Cooper lett. Brad Pitt a negyedik, míg George Clooney az ötödik helyen végzett, Hugh Jackman hatodik, David Beckham a hetedik pozíciót szerezte meg. A top tízbe Idris Elba, Kanye West és Ryan Gosling fért még be.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?