Miért viselkedik így a gyerekem? Először tart előadásokat Erdélyben Deliága Éva pszichológus

Szorongások, verekedés, akaratosság, körömrágás, tikkelés, félelmek, agresszió, ágybavizelés, beilleszkedési nehézségek, magatartási zavarok, rémálmok, szeparációs szorongás... – mindez csak elenyésző fajtája a viselkedéses problémáknak. Milyen jelekből veheti észre a szülő, hogy baj van? Milyen eszközökkel segítheti gyermekét a probléma megoldásában, feldolgozásában? A válaszokat Deliága Éva okleveles gyermekpszichológus, integratív gyermekterapeuta előadásából tudhatjuk meg, aki a Piros. Produkció meghívására először tart előadásokat Erdélyben.

A népszerű gyermekpszichológus Miért viselkedik így a gyerekem? című előadásában szakzsargon mentesen, kristálytiszta, érthető módon fogalmazza meg szakszerű, tudományosan is alátámasztott pszichológiai tapasztalatait, hogy azok a gyakorlatba ültetve megkönnyítsék a szülők gyermekkel való foglalkozását.

Deliága Éva a Nyitott Akadémia pszichológusaként számtalan városban tart előadást, írásai a Hvg Psziché Magazinban, a Hvg online-on, a Pöttyöslabda.hu-n, és a Kölöknet.hu-n. is olvashatók.
Eddig megjelent könyvei: Mit kezdjünk az akaratossággal?, Mit kezdjünk a szorongással?,  Ketten háromfelé, több, mint 10 ezer eladott példányon vannak túl.

 

2019. október 28., 18:00 – Marosvásárhely, Bolyai Farkas Elméleti Líceum díszterme – jegyek: a Kultúrpalota jegypénztárában;
2019. október 29., 18:00 – Székelyudvarhely, Székelyudvarhelyi Studió Mozi – jegyek: a Bagolyvár könyvesboltban;
2019. október 30., 18:00 – Sepsiszentgyörgy, Sepsiszentgyörgyi Unitárius Egyházközség – jegyek: a Városi Kulturális Szervezőirodában;
2019. október 31., 18:00 – Gyergyószentmiklós, Salamon Ernő Gimnázium díszterme – jegyek: a Lucky Szépségszalonban, illetve a Yazmin Egészségházban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?