Érzelmeink a digitális korban – Tari Annamária pszichológus tart előadásokat Erdélyben

Dr. Tari Annamária a neves magyarországi pszichológus, pszichoanalitikus a Piros. Produkció meghívására először tart előadást Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen és Csíkszeredában, Sepsiszentgyörgyre pedig ezúton is szívesen tér vissza – derül ki a szerkesztőségünknek küldött közleményből. 

Érzelmeink a digitális korban – Párkapcsolattól a gyereknevelésig című előadásában hallhatunk a fogyasztói társadalom hatásairól, a média és az emberi tényezők összefüggéseiről, a társadalmi változások egyénekre ható vonásairól, és arról, hogy miért nehéz megtartani a határt az „online” és „offline” világ között, de szó lesz a különböző generációk viselkedési szokásairól is az információs korban.

Több tízéves praxisának tanulságai mellett számtalan friss kutatási eredményt is bemutat, és különböző szakértők gondolatait idézi, tippeket ad a szülőknek az „egészséges”, gyermekükre még nem káros internethasználat megtalálásához is.

Az előadások:
Marosvásárhely – 2019. október 14., 18:00 óra –– Maros Művészegyüttes terme – jegyek: a Marosvásárhelyi Kultúrpalota jegypénztárában;
Székelyudvarhely – 2019. október 15., 18:00 óra – Székelyudvarhelyi Mozi – jegyek: a Bagolyvár Könyvesboltban
Csíkszereda – 2019. október 16., 18:00 óra – Csíki Mozi – jegyek: a Csíki Mozi jegypénztárában vagy a bilete. ro-n,
Sepsiszentgyörgy – 2019. október 17., 18:00 óra – Sepsiszentgyörgyi Unitárius Egyházközség – jegyek: a Városi Kulturális Szervezőirodában 

A jegyek ára 30 lej. Bővebb információ a Piros. Produkció Facebook-oldalán.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?