Így őrizhetjük meg a nyár hangulatát az otthonunkban

Tetszik vagy sem, közeledik az ősz, így lassan búcsút kell mondjunk a nyárnak. Ám ha meg szeretnénk őrizni a nyár, a nyaralás hangulatát néhány jól megválasztott lakásdekorációval könnyedén megtehetjük. Az Otthonok és megoldások tippjeit kiegészítve segítünk ebben. 

Ezekkel a trükökkel örök nyarat varázsolhatunk az otthonunkba.

Állatminták. Vagány és bohém lesz az otthonunk, ha néhány állatmintás kiegészítővel dobjuk fel. Ha egy kicsit ódzkodunk a mintától, kezdjük egy állatmintás párnával, esetleg takaróval. 

Réz és rose gold. Az ezüsttel ellentétben, a réz és a rose gold kiegészítők melegséget kölcsönöznek otthonainkba. Válasszunk ilyen színű lámpaburát, csaptelepeket, kaspókat, dohányzóasztalt. 

Kúszónövények. Míg a természetben a fák levelei lassan sárgára váltanak, addig otthonunk telis-tele lehet zöldebbnél zöldebb növényekkel. Szerezzünk be kúszónövényeket, amelyek még inkább erősítik a dzsungelhatást. 

Exotikus minták. Nyáron könnyű beszerezni néhány színes, exotikus mintákkal – flamingó, ananász, kivi – díszített kiegészítőt: asztalterítőt, tányéralátétet, füzetet. Ha a nyár hangulatát megőriznénk otthonunkban vásároljunk néhány exotikus mintával díszített kiegészítőt.

Kagylók, emlékek. A nyaralás alkalmával gyűjtögetett kagylókat, kavicsokat felhasználhatjuk lakásdekoráció készítésére. Egy egyszerű fehér képkeretre ragasszuk rá a kagylókat és tegyünk a keretbe egy nyaraláson készült fotót. Ennek segítségével bármikor felidézhetjük a vakáció legszebb pillanatait. 

Virágos minták. A színes virágok vidámságot csempésznek az otthonunkba és feldobják a szürke hétköznapokat. Szerezzünk be néhány virágos kiegészítőt (díszpárnát, festményt) vagy tapétázzuk le a nappali egyik falát.  

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?