Ez a boldog házasság titka egy 80 éve házas pár szerint

Amióta a Peters házaspár a második világháború alatt összekötötte az életét 79 év közösen eltöltött év múlt el és öt gyermekük született. A 100 éves Curtist és feleségét, a 103 éves Virginiát sokan faggatják arról, mi a hosszú és boldog házasság titka. Az idős pár  Today magazinnak elárulta.

A Peters házaspár szerint kapcsolatuk titka a csokoládé. Még megismerkedésük előtt kedvenc édességük volt a Hershey’s csokoládé amelyet azért szerettek különösen, mert elolvadt a szájukban. Elmondták, hogy közös otthonukban mindig, még a legnagyobb szükség idején is volt, így a gyerekek is hamar megszerették. 

Susan Peters Cathoir, a házaspár legfiatalabb gyermeke elmondta: amióta az eszét tudja szülei mindennap elfeleztek egy csokoládét. „Apát szerintem a csoki tartja életben. Apa pedig gondoskodik anyáról” – tette hozzá. Az idős házaspár gyermeke még elárulta: szülei tényleg mindent megosztanak egymással és ma is úgy rajonganak egymásért, mint megismerkedésük idején.

A csokoládé rajongó házaspárt egyébként Hershey’s csokoládé is készül meglepni: 80. házassági évfordulójukra egy különleges édességkosárral lepik meg őket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?