Anyapszichológia: Vida Ágnes előadásokat tart Erdélyben

A nagy sikernek örvendő székelyföldi turné után a Piros. Produkció szervezésében most Szatmárnémetiben, Nagyváradon és az Életfa Családsegítő Egyesület közreműködésével Kolozsváron tart előadást Vida Ágnes baba-, mama- és családpszichológus, a népszerű Kismamablog.hu szerzője, akinek babalélektannal foglalkozó írásait évente kétmillióan olvassák.

Anyapszichológia címmel ezúttal is gyakorlati példákkal, élethelyzetekkel teli interaktív előadást hoz, melyben szó esik érzelmekről, fejlődési szakaszokról, és arról is, hogyan találhatjuk meg az egyensúlyt gyermekünk egyénisége, a saját személyiségünk és a sokféle módszer között. 

Az előadás végén kérdezni is lehet gyermeknevelésről, szülő-gyermek kapcsolatról, az anyákat foglalkoztató problémákról, illetve a könyv megvásárlására, dedikálására is alkalom nyílik. 

Az előadások:   
2019. március 4., 18:00 – Szatmárnémeti – Iparos Otthon
2019. március 5., 18:00 – Nagyvárad – Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum
2019. március 6., 18:00 – Kolozsvár – Báthory István Elméleti Líceum

A szatmárnémeti és nagyváradi előadásokra jegyek kaphatók a helyi Dávid Könyvesboltokban, a kolozsvári előadásra az Életfa Családsegítő Egyesület székhelyén lehet belépőt vásárolni. Bővebb információ a Piros. Produkció Facebook oldalán.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?