Elegáns és egyedi: ezért a frizuráért rajong az internet

Ha még nem tudja a céges karácsonyi partikra vagy az ünnepi alkalmakra milyen egyszerű, de nagyszerű frizurát készítsen magának, inspirálódjon a Chanel 2018-as Metiers d’Art bemutatójából. A divatbemutatókon nemcsak a ruhákra, hanem a modellek sminkjeire, frizuráira is érdemes figyelni. Vanessa Hong modell hajkölteményéért rajong az internet, ezért Mischa G mesterfodrász elárulta az Elle-nek, hogyan készül a frizura. 

A különleges, hajdíszekkel és gyöngyökkel díszített frizura alapja egy francia konty. A mesterfodrász szerint az utolsó pillanatban dőlt el, milyen lesz a Vanessa Hong frizurája, így gyorsan kellett cselekednie. Beszerezte az gyöngyöket és ékszereket, amelyeket hullámcsattokra ragasztott. A lesímitott hajat erős lakkal fújta be, majd a francia konty elkészítése után beletűzte a 64 hajtűt. A frizura röpke fél óra alatt elkészült, ám mégis látványos és egyedi. 

Ha az ünnepek alkalmával szeretnénk különleges, mégis egyszerű frizurát magunknak, inspirálódjunk ebből a frizurából. A mi hajunkba nem muszáj ennyi hajcsat kerüljön, de néhány különleges hullámcsat, hajdísz segítségével ünnepi varázsolhatunk egy egyszerű copfot vagy kontyot is. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?