Ez a legintimebb szexpóz a nők 60 százaléka szerint

Közel ezer embert kérdezett meg villámkutatásában a Superdrug, hogy kiderítse, melyek a legkedveltebb, legintimebb szexpózok. A kutatásban résztvevő férfiak és nők életkora 18 és 74 év között van, a megkérdezettek 49 százaléka európai, 51 százalékuk amerikai.  

A kedvenc szexpózok között a dobogós helyeken a kutyapóz, a lovagló és a misszionárius póz szerepel, ám a férfiak és nők esetében különbözik a sorrend. A férfiak leginkább a kutyapózt kedvelik (35 százalék), ezt követi a misszionárius (24 százalék) és a lovagló póz (15 százalék). A nők kedvence a lovagló póz (30 százalék), majd a kutyapóz (21 százalék)  és a misszionárius (20 százalék). 

A kutatók arra is kiváncsiak voltak, hogy a résztvevők szerint melyik a legjobb póz a legjobb orgazmushoz, a leggyorsabb orgazmushoz, a legintimebb együttléthez és melyik pózban érzik leginkább szexisnek magukat. A legjobb és a leggyorsabb orgazmus eléréséhez is a nők és a férfiak nagyjából egyenlő arányban a kutyapózt és a lovagló pózt ajánlják. A kutatásban megkérdezettek egyébként a lovaglópózban érzik leginkább szexinek magukat.

A szeretkezéshez a férfiak és a nők szerint is a legideálisabb a misszionárius póz. A férfiak 52 százaléka, míg a nők több mint fele, 60 százaléka szerint ebben a pózban a legmeghittebb a szex. A misszionárius póz népszerűségének megvan a tudományos alapja, hiszen ebben a pózban érintkezik a legnagyobb felületen a két test.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?