Címke: Sportnapok

 • 130 programot ajánl a 13. Sepsiszentgyörgyi Sportnapok

  A sepsiszentgyörgyi diákok menjenek gyalog iskolába.

 • Sportnapok: Megmozgatják Sepsiszentgyörgyöt!

  A térség legnagyobb tömegsport rendezvényét szervezik a sepsiszentgyörgyi Sepsi Arénában, a cél, hogy három napon át folyamatosan mozgásban tartsák a háromszékieket.

 • A Sepsi Arénában szervezik a térség legnagyobb tömegsport rendezvényét

  A 12. alkalommal sorra kerülő eseményt szeptember 21 és 23-a között szervezik meg.

 • Gyergyószentmiklós nagyon rámozdult a sportra

  Terepfutás, tömeges kerékpározás, hétpróbás vetélkedő gyerekeknek, streetball, floorball, családi teniszverseny, különböző családi programok – ha június, akkor sportnapok zajlanak Gyergyószentmiklóson.

 • Soha nem voltak ilyen sikeresek a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok

  A gazdag programnak és a jó időnek köszönhetően nagy sikernek örvendett a Sepsiszentgyörgyön kilencedik alkalommal megszervezett Sportnapok. Nemes Áron a négynapos rendezvénysorozat egyik szervezője, a helyi sportiskola igazgatója szerint a résztvevők visszajelzései szerint az eddigi legsikeresebbnek tekinthető a vasárnap véget ért rendezvény. 

 • Nyolcvan program a 8. Sepsiszentgyörgyi Sportnapokon

  Közel 80 sportprogramot kínál a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő sepsiszentgyörgyi sportnapok. Május 30.–június 1. között főként a sepsiszentgyörgyi stadion környékén - az atlétika és focipályákon, a műfüves pályákon a két sportcsarnokban zajlanak majd a programok, de az uszodában, a bowling-központban, az Adrenalin mászóteremben és több iskolában is szerveznek versenyeket, tájékoztatta port'lunkat Kernászt Huba.