Címke: Gyergyószentmiklósi PROGYM

 • Erste Liga: visszatérne a magyar bajnokságba a Gyergyószentmiklósi Progym

  Három csapat, a Vasas, a Debrecen (DEAC) és a Gyergyószentmiklós kíván csatlakozni a jégkorong Erste Liga mezőnyéhez.

 • Élőben közvetítik a csíkszeredai hokimeccseket

  Két brassói mérkőzést követően Csíkszeredában lépnek jégre a román jégkorong-bajnokság nagydöntőjének résztvevői, azaz a Csíkszeredai Sportklub és a Brassói Corona játékosai.

 • Román jégkorong-bajnokság: Brassó egyenlített, Galac meglépett

  Szombaton rendezték a román jégkorong-bajnokság kis- és nagydöntőjének második mérkőzéseit: a Brassói Corona ezúttal győztesen hagyta el a pályát, kiegyenlítve a Csíkszeredai Sportklub elleni párharcot.

 • Jégkorong: meglepetés a román bajnoki döntő első mérkőzésén

  Meglepetésre a Csíkszeredai Sportklub elvette a Brassói Corona pályaelőnyét a román jégkorongliga döntőjében.

 • Döntőt játszhat a Csíkszeredai Sportklub

  Nehezen, de beverekedte magát a román jégkorong-bajnokság pénteken kezdődő nagydöntőjébe a Csíkszeredai Sportklub.

 • Jégkorong: a hargitai derbi utolsó felvonása következik

  Kedden este 18.30 órától az ötödik mérkőzést rendezik a román jégkorong-bajnokság elődöntőjében a Csíkszeredai Sportklub és a Gyergyószentmiklósi Progym között.

 • Nagy hajrával maradt életben a Progym

  Az ötödik mérkőzés fogja eldönteni, hogy melyik székelföldi csapat lesz a Brassói Corona ellenfele a román jégkorong-bajnokság 2016/17-es idényének döntőjében.

 • Jégkorong: Brassó döntős, folytatódik a székely rangadó

  Elsőként az alapszakasz során legjobban teljesítő együttes, azaz a Brassói Corona jutott be a román jégkorongliga nagydöntőjébe – a Gyergyószentmiklósi Progym még reménykedhet.

 • Jégkorong: újabb csíki és brassói siker

  Ismét a hazai jégen szereplő csapatok nyertek a román jégkorongliga elődöntőjében, a Csíkszeredai Sportklubhoz hasonlóan a Brassói Corona is 2–0-ra vezet összesítésben.

 • Jégkorong: előnyben a Sportklub és a Corona

  Közel telt ház előtt rendezték meg Csíkszeredában a román jégkorong-bajnokság elődöntőjének első összecsapását, amelyen a házigazda Sportklub a Gyergyószentmiklósi Progymot fogadta a három nyert mérkőzésig tartó párharc első felvonásában.

   

 • Bulira fel! Hargitai hokiderbi következik

  Parázsnak ígérkezik a Gyergyószentmiklósi Progym és a Csíkszeredai Sportklub párharca a román jégkorong-bajnokság rájátszásában. A kedden kezdődő elődöntő másik ágán az alapszakaszelső Brassói Corona a címvédő Galaci Dunăreaval találkozik – előzetes.

 • Hosszabbításos gyergyói siker a székely hokirangadón

  Vitalij Kiricsenko hosszabbításban szerzett góljával a Gyergyószentmiklósi Progym 5–4-re legyőzte a Csíkszeredai Sportklubot a román jégkorong-bajnokság alapszakaszának szombati mérkőzésén.

 • MOL Liga: utolsó meccsére készül a Sportklub

  Idei utolsó mol ligás mérkőzésére készül a Csíkszeredai Sportklub, amely vasárnap a Debreceni HK-t fogadja. A DHK elleni találkozót megelőzően egy román bajnoki összecsapáson is helyt kell álljanak a kék-fehérek.

 • Fotógaléria: gólzápor a csíki jégen

  A Brassói Corona Wolves után a Csíkszeredai Sportklubot is megszorongatta Gyergyószentmiklós jégkorongcsapata. Tizenegy gól és csíki siker született a román bajnokság egyetlen hétfői mérkőzésén.

 • Megyei tanácsi levél a gyergyói szurkolókért

  A Gyergyószentmiklósi Progym jégkorongcsapat szurkolóinak érdekében levélben fordult Mircea Dușa védelmi miniszterhez Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Barti Tihamér, az intézmény alelnöke. A megyeelnök és az alelnök azt kéri, Mircea Dușa tegye lehetővé a jegyárusítást a fent említett mérkőzésekre a hazai bajnokságban megszokott áron, és a gyergyói szurkolók a helyszínen követhessék végig a meccset. 

 • „Székely válogatottal” verte a bukarestieket a Progym

  Őrült mérkőzésen péntek este a csíkszerededai játékosokkal erősített Gyergyószentmiklósi Progym 8-4-re verte a bukaresti Steauát Karcfalván  a hazai bajnokság középszakaszának hetedik fordulójában. 

 • Napokon belül nyit a megújult jégpálya Gyergyószentmiklóson

  Már csak napok kérdése, legtöbb két hét és használható lesz a megújult gyergyószentmiklósi műjégpálya. A munkálatokkal jól haladnak, már a hivatalos átadást szervezik.

 • Bátran néz a kihívások elé a Progym Sport Klub

  Az idény első meccseit játssza hétvégén a gyergyószentmiklósi Progym. A játékoskeret még alakulóban van, de a vezetőség a teljesítmény szempontjából egy jobb csapat összeállítását reméli.

 • Progym: újabb hét ponttal közelebb a célhoz

  A hétvégén újabb hét bajnoki pontott szerzett az országos felnőtt jégkorongbajnokság Gyergyószentmiklóson szervezett fordulóján a házigazda Progym. A piros-fehérek jelentősen növelték esélyüket a rájátszásban való szereplésre.

 • Hoki: három győzelemmel tért haza a Gyergyószentmiklósi Progym

  Elképesztően jól teljesített a Gyergyószentmiklósi Progym az országos felnőtt jégkorongbajnokság hétvégén szervezett galaci fordulóján. A Sportul Studentesc és a Galaci Dunărea csapatát rendes játékidőben, a Steaua Rangers-t pedig a hosszabbítást követő büntetőlövések által győzte le Farkas Csaba legénysége.