Címke: CFR Marf?

 • Elkezdte a CFR Marfă 2500 alkalmazott elbocsátását

  Elkezdte 2500 alkalmazott elbocsátását a Román Államvasutak teherszállító részlege, a CFR Marfă - közölte szerdán a társaság. Az elbocsátandó alkalmazottak 12-24 havi fizetésnek megfelelő végkielégítést kapnak munkaviszonyuk időtartama és egyéb kritériumok függvényében.

 • Hatalmas leépítésbe kezd a román vasút

  Dan Șova szállításügyi miniszter szerint ha ezt nem lépik meg, akkor augusztustól már nem tudnak fizetést adni a vállalat többi dolgozójának.

 • Ezért veszteséges a CFR áruszállító részlege

  Minden lehetősége adott a profitszerzésre a Román Vasúttársaság (CFR) teherszállító részlegének, ám a vállalat képtelen nyereségessé válni.  Az idei, sikertelen privatizációs kísérlet azonban nem vette el a román illetékesek kedvét: jövőre ismét megpróbálkoznak a CFR Marfă magánkézre adásával.

 • CFR Marfă - nagyméretű elbocsátások következnek

  Elbocsátások következnek a Román Vasúttársaság teherszállító részlegénél, a munka nélkül maradók végkielégítést kapnak.

 • Visszakapja a 30 millió eurót a GFR tulajdonosa

  Visszautalja a Grupul Feroviar Roman által a  CFR Marfă privatizálására befizetett 30 millió eurós összeget a szállítási tárca.

 • Kisiklott a CFR Marfă privatizálása

  Sikertelennek bizonyult a Román Államvasutak teherszállító részlegének (CFR Marfă) privatizálási kísérlete. A magánosítási eljárást újrakezdi a szállítási minisztérium.

 • Kisiklik a CFR Marfă privatizálása?

  Patthelyzetben a CFR áruszállító részlegének privatizálása: hétfőn járt le a magánosítási eljárás határideje, a vásárló azonban nem fizette ki a vételárat.

 • Bizonytalan CFR-privatizáció: nincs hosszabbítás

  Hétfőig 170 millió eurót kell kifizetnie CFR Marfăt felvásárló GFR-nek. Versenyhivatali döntés híján a cég nem fizet.

 • Băsescu ismét támadta Pontát a CFR Marfă ügyében

  Sajtónyilatkozatban sürgette hétfőn az államfő a miniszterelnököt, hogy mielőbb jelentesse meg a Hivatalos Közlönyben a román államvasút teherszállító részlegének privatizációjáról szóló kormányhatározatot.

 • Nem tudtak dönteni, csak vitázni a CFR Marfă ügyében

  Nem született döntés a román államvasút teherszállító részlegének (CFR Marfă) privatizációjáról a nemzetbiztonsági kérdésekkel foglalkozó Legfelső Védelmi Tanács (CSAT) pénteki ülésén, így folytatódik a Traian Băsescu államfő és a kormány közötti politikai vita.

 • CFR Marfă-privatizáció: Traian Băsescu tudott valamit?

  Egy nappal azután, hogy az államfő kijelentette, gyanús számára, miért késlekedik a kormány a CFR Marfă privatizációs szerződésének aláírásával, a ziuanews.ro kiderítette: az államvasutak teherszállító részlegének többségi részvénycsomagjára kiírt pályázat nyertesét adócsalással gyanúsítja az ügyészség.

 • Elkelt a román államvasutak teherszállító részlege

  A Grupul Feroviar Român (GFR) kereskedelmi áruszállító vállalat nyerte a román államvasutak teherszállító részlegének (CFR Marfă) többségi részvénycsomagjára kiírt pályázatot - jelentette be Relu Fenechiu közlekedési miniszter csütörtökön.

 • Eltörlik a CFR Marfă állami adósságait

  Eltörli a román adóhivatal az államvasutak teherszállító részlege (CFR Marfă) adósságát, részvényekké alakítva a követeléseket - számolt be csütörtökön a Ziarul Financiar gazdasági napilap a kormány által szerdán elfogadott rendeletről.

 • Meghiúsult a CFR Marfă privatizációja

  Kudarcba fulladt a román teherszállító állami vasútvállalat, a CFR Marfa 51 százalékos többségi részvénycsomagjának eladása, miután egyetlen jelentkező sem teljesítette a feltételeket.