Címke: Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház

 • Szülők, gyermekek, iskola – ifjúsági problémákat kibeszélő előadások Marosvásárhelyen

  Pécsi ifjúsági előadásokat lát vendégül a marosvásárhelyi Ariel Színház január végén, mindkettőhöz színházi nevelési foglalkozás kapcsolódik.

 • Bábszínházi világnapra készülnek az Arielben

  Bábos foglalkozásokkal, szokatlan és váratlan meglepetéssel, pszichológiai előadással várják a kicsiket és a nagyokat szombaton délután a marosvásárhelyi Ariel Ifjúsági és Gyermekszínházba, ahol már harmadik alkalommal szervezik meg a bábszínház világnapját. 

 • Csecsemőszínház az Arielben

  Új bemutatóra, ezúttal a csecsemőszínház műfajával készül közönség elé lépni a marosvásárhelyi Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház. A 0 és 4 éves kor közötti gyerekeknek szánt, Évszakok című előadást Barabás Olga rendezte, fellép benne Bonczidai Dezső, Gáll Ágnes és Szabó Dániel, zenei közreműködő: Dull János, díszlet- és jelmeztervező: Lukácsy Ildikó.

 • Miniévadra készül az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház Marosvásárhelyen

  December 10. és 13. között kilenc, magyar és román nyelvű előadással, workshoppal, lapbemutatóval várja marosvásárhelyi közönségét, kicsiket és nagyokat az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház Nyomda utcai székházában. 

 • Felfüggesztés vár a marosvásárhelyi bábszínház igazgatójára?

  Nem tartja indokoltnak Gabriel Cadariu és az általa irányított Ariel Gyermek és Ifjúsági Színház román és magyar társulata a Maros megyei önkormányzat szeptember 11-i ülésének azt a napirendi pontját, amelyben a testület felfüggesztené funkciójából a jelenlegi igazgatót.

 • „Sándor bácsi” előtt tisztelegtek a bábosok (GALÉRIA)

  Kányádi Sándor 85-ig születésnapjára szerkesztette és rendezte a költő versei alapján Barabás Olga a Kerek esztendő című zenés-táncos meseelőadást,a melyet a héten az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház magyar társulata műsorra tűzött.

 • Roham az Ariel bábszínházban

  Az undergound kezdeményezésekre, a nem szokványos kulturális események befogadására  mindig nyitott Ariel Ifjúsági és Gyermekszínházban tavasszal elindított Élőkönyv-színpad projektjének második rendezvényére került sor szombaton este, amikor a Roham irodalmi és képzőművészeti magazin szerkesztőivel ismerkedtek, beszélgettek az olvasók.