A közlekedési rendőrség elhatárolódott a saját szóvivőjétől

Elhatárolódott a közlekedési rendőrség a saját szóvivője kedden közzétett és utólag törölt Facebook-bejegyzésétől. Ovidiu Munteanu azt írta: nem érdemlik meg a rendőri oltalmat azok, akik bírálják az intézményt.

A szóvivő megnyilvánulásának előzménye az volt, hogy az utóbbi időben a közlekedési rendőrség nagyon sok bírálatot kapott a Facebook-oldalán amiatt, ahogyan a PSD-ellenes rendszámú autó tulajdonosával szemben eljárt. Az intézmény felhasználói értékelése az 1-től 5-ig terjedő skálán 1,6-ra csökkent néhány nap alatt a közösségi oldalon.

Erre reagálva kedden a szóvivő ezt írta a rendőrség hivatalos Facebook-oldalára: „Titeket, akik utáljátok és sértegetitek a rendőrséget, arra kérlek, hogy legközelebb, ha gondotok van, forduljatok máshoz, ne a rendőrséghez! Amikor ellopják javaitokat, amikor megtámadnak az utcán, amikor becsapnak, amikor balesetet szenvedtek vagy más egyébért segítségre van szükségetek, hívjátok a szomszédokat, a papokat, a rokonokat és ne a rendőrséget!”. Az üzenetet utólag törölték.

Szerdán a közlekedési rendőrség elhatárolódott a szóvivő bejegyzésétől.  „A közlekedési rendőrség nem osztja az Ovidiu Munteanu kollégánk által közzétett bejegyzést, amely a szóvivő saját véleményét képezi. A közlekedési rendőrség a helyzettől függetlenül az állampolgárok szolgálatában áll' – olvasható az üzenetben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?