FRISSÍTVE - Saját fia ölte meg a Máramaros volt prefektusi tanácsosát?

Holtan találták saját lakásában kedd reggel Liviu Gavrilescu volt prefektusi tanácsost. Gavrilescu holttestét felesége találta meg, aki azonnal értesítette a rendőrséget. FRISSÍTÉS: őrizetbe vették az áldozat fiát.

A Máramaros megyei törvényszéki ügyészség képviselője, Bogdan Gabor azt nyilatkozta, hogy Gavrilescu "rendkívül erőszakos tettek" következtében vesztette életét. A Máramaros megyei rendőr-főkapitányság egy komplex csoportot hozott létre az ügy kivizsgálására.

A nyomozáshoz közel álló források szerint az elsődleges gyanúsított az áldozat egyik fia. Liviu Gavrilescu 65 éves volt, 2004-től nyugdíjazásáig a Máramaros megyei prefektúra IT-tanácsosa volt. 

FRISSÍTÉS: A nagybányai gyilkosság feltételezett elkövetőjét kedden késő este, valamivel 22 óra után a Szatmár megyei Apa településen fogták el - a településen járőröző vegyes rendőr-csendőr egységnek feltűnt a nagyon zavartan és gyanúsan viselkedő, 38 éves férfi, ezért igazoltatni akarták, de semmilyen személyes okmánnyal nem rendelkezett. 

Pár perccel később kiderült, hogy a nyomozóhatóság őt gyanúsítja édesapja kegyetlen megölésével. A szatmári rendőrök átadták a feltételezett elkövetőt Máramaros megyei kollégáiknak. A 38 éves férfit a máramarosszigeti kórházba szállították, ahol pszichológiai teszteknek vetik alá, hogy megállapítsák beszámíthatóságát.

A vasiledale.ro helyi portál szerint a fiú egy családi veszekedés után ölte meg az apját. 

Kapcsolódók

Kimaradt?