Fotóval bizonyítaná Sebastian Ghiţă, hogy a DNA főügyésze járt a lakásán

Hamarosan közzétesz egy olyan fotót Laura Codruţa Kövesi korrupcióellenes főügyészről, amely az ő lakásában készült - közölte Sebastian Ghiţă szökésben lévő üzletember csütörtökön, az Antena 3 televízió műsorában. Hozzátette: a fotó egy kisfilm kimerevített képkockája.

„Nem ez az egyetlen kép, és nem ez az egyetlen videofelvétel. Nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor fotókat készítettünk, miközben jól éreztük magunkat, és nem én vagyok az egyetlen ember, aki fotókat és felvételeket készít baráti körben” – mondta a Szerbiában tartózkodó üzletember, hozzátéve, hogy a kérdéses, 2012-ben készült fotón a felesége és az apósa is látható. 

A telefonos bejelentkezés előtt Ghiţă azt állította az Evenimentul Zileinek adott interjúban, hogy az ő ploieşti-i házának borpincéjében készült telefonján őrzött fotó,amelyen Kövesi is látható. Utóbb bejelentkezett telefonon az Antena3 műsorába az üzletember apósa is, aki szintén azt állította, hogy Laura Codruţa Kövesivel együtt látható a felvételen.

Mint ismert, az üzletembert több korrupciós bűncselekménnyel gyanúsítják. Jelenleg körözés alatt áll, Szerbiában tartózkodik. A román hatóságok folyamatosan tárgyalnak a kiadatásáról a belgrádi illetékesekkel. Miután megszökött az országból, Sebastian Ghiţă több videóüzenetben azt állította, jó barátság fűzi a DNA főügyészéhez, aki többször járt a lakásán. Laura Codruţa Kövesi az utóbbi információt nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Azt viszont tagadta, hogy baráti viszonyban lenne az üzletemberrel.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?