PSD-s EP-képviselő: „Liviu Dragnea maga a párhuzamos állam”

A Szociáldemokrata Pártból (PSD) távozó Sorin Moise után újabb PSD-s EP-képviselő támadta a párt elnökét. Cătălin Ivan szerint Liviu Dragnea maga a „párhuzamos állam”.

Mint ismert, a PSD végrehajtó bizottsága pénteken „párhuzamos államot” elítélő határozatot fogadott el. E szerint ez az okkult hatalom megpróbálja megkaparintani az ellenőrzést az igazságszolgáltatás fölött.

Cătălin Ivan a Facebook-oldalán erre vasárnap így reagált: a PSD elnöke, illetve környezete teljesen elszakadt a valóságtól, mert egy képzeletbeli ellenséggel való küzdelembe rángatják a pártot. „A párhuzamos állam valóban létezik, és Liviu Dragnea a legismertebb képviselője” – szögezte le.

Az EP-képviselő szerint miközben Romániában egyre jobban elszegényednek az emberek, miközben a PSD elnöke és környezete folyamatosan gazdagszik. „A párhuzamos állam maga a dúsgazdag Liviu Dragnea, akinek a vagyona eredetét soha nem tudná igazolni, és csak mímeli – meglehetős sikerrel –, hogy a szegények sorsa foglalkoztatja” – írta Cătălin Ivan.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?