Visszaküldenék a börtönbe Gigi Becali üzletembert

Gigi Becali feltételes szabadlábra helyezésének visszavonását kérte az Országos Börtönigazgatóság Szakszervezeteinek Szövetsége, mivel az üzletember több fenyegető üzenetet is küldött a jilavai börtön igazgatójának.

A szakszervezeti szövetség tájékoztatása szerint hétfőn fordultak az Országos Börtönigazgatósághoz, határozott válaszlépést kérve, miután a börtönből feltételesen szabadlábra helyezett Gheorghe Becali nyilvánosan is beismerte, hogy megfenyegette a Jilaván működő fegyintézet vezetőjét.

„A volt fogvatartott, Gheorghe Becali élő televízióműsorban jelentette ki félreérthetetlen módon, hogy egy sor fenyegető üzenetet küldött a jilavai börtön igazgatójának, mivel utóbbi nem járult hozzá, hogy a még börtönben lévő unokatestvére, Victor Becali újabb eltávot kapjon' - olvasható az Agerpres hírügynökséghez eljuttatott közleményben.

Az Országos Börtönigazgatóság Szakszervezeteinek Szövetsége szerint Gheorghe Becali tette egyrészt a feltételes szabadlábra helyezés visszavonását teszi indokolttá, másrészt bűnvádi eljárást kell indítani ellene hatósági közeg szándékos megsértése miatt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?