Baróton saját tanácsosi listával indul az MPP

A Magyar Polgári Párt véglegesítette jelöltállítási stratégiáját Baróton is, a döntés értelmében a párt saját tanácsosi listával indul a választásokon és Lázár Kiss Barna RMDSZ-es polgármesterjelöltet támogatja.

Kulcsár Terza József, az MPP Kovászna megyei elnöke elmondta „Fontosnak tartjuk, hogy minden városban, erős önkormányzati frakciónk legyen, ezért Baróton is saját tanácsosi listával indulunk. Nem indítunk polgármester-jelötlet, akárcsak Sepsiszentgyörgyön esetében, úgy gondoljuk, hogy Lázár Kiss Barna RMDSZ-es jelenlegi polgármesternek kell folytania az elkezdett munkát”.

Márton István, az MPP baróti listavezetője kiemelte: „Számunkra a jó városgazda, az elvégzett munka, nem pedig a politikai hovatartozás számít. Az elmúlt 4 évben Barót többet fejlődött, mint korábban, ezt a munkát folytatni kell, ehhez kíván az MPP frakció is hozzájárulni”.

A Magyar Polgári Párt a megyében, mintegy 20 településen indít jelölteket, a jelöltállítást hétfőn véglegesíti a megyei szervezet. A párt célja, hogy megnövelje polgármesterei, tanácsosai számát, hogy hatékonyan hozzá tudjon járulni a települések és a megye fejlesztéséhez.

 

Kimaradt?