Băsescu kitoloncolná Európából a muzulmán menekülteket

A vezető román politikusok Facebookon reagáltak a párizsi merényletek hírére. Traian Băsescu szerint Európának egyetlen muzulmán menekültet sem kellene befogadnia.

„Sokkoltak a borzalmas párizsi merényletek” – írta Facebook-oldalára Dacian Cioloș. A kinevezett miniszterelnök szerint a történtek azt bizonyítják, hogy többet kell tenni a terrorizmus, a gyűlölet és a radikális ideológiák visszaszorításáért. Cioloș részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak.

Sunt profund șocat de atentatele teribile de la Paris. Din păcate, este încă o dovadă că trebuie să facem mai mult...

Posted by Dacian Ciolos on Friday, November 13, 2015

Klaus Johannis a közösségi oldalra azt írta: fájdalommal és megdöbbenéssel értesült a párizsi merényletekről. „A román nép nevében szolidaritásomat fejezem ki a francia hatóságokkal és a francia nemzettel” – fogalmazott az államfő, aki szintén úgy véli, hogy nagyobb eltökéltségre lenne szükség a terrorizmus elleni küzdelemben.

Am primit cu durere și consternare știrea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris și au î...

Posted by Klaus Iohannis on Friday, November 13, 2015

Traian Băsescu az eddigi menekültellenes nyilatkozataival összhangban felszólította a román államvezetést, hogy egyetlen muzulmán bevándorlót se engedjen be az országba. „A nulla befogadási kvóta a helyes megoldás. Szolidárisak kell lennünk az EU bölcs intézkedéseivel, de nem fogadhatjuk el a valóságtól elrugaszkodott megoldásokat. Le kell zárni az EU határait, és ki kell toloncolni a menekülteket” – írta a volt államfő a Facebook-oldalára.

În Europa avem o singură soluţie: uniți fără rezerve împotriva islamismului terorist.Repatrierea imediată a celor care...

Posted by Traian Băsescu on Friday, November 13, 2015

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?