Menekülteket ölne és zsidózik a Székely Önrendelkezési Tanács alapítója

Facebook-profiljának falán zsidózik a frissen alakult Székely Önrendelkezési Tanács (SZÖT) alapítója, Csiby Károly nyugalmazott egyetemi tanár.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Székely Nemzeti Tanács ellenzékeként alapították meg a SZÖT-öt, mivel véleményük szerint az SZNT és az EMNT "nagyon vonzó és hihető célokat fogalmazott meg, azonban semmi nem valósult meg a célkitűzésekből, mint ahogyan az RMDSZ-nek sem sikerült eme célok megvalósítása."

Az alapító Csiby Károly Facebook-oldalának tartalma azok számára is nyitott, akik nem barátai a közösségi oldalon. Idővonalát böngészve érdekes bejegyzésekre bukkantunk.

Előbb egy összeesküvés-elméleteket terjesztő honlap cikkét osztja meg "Ócska, átlátszó zsidó duma!" kommentárral, egy hozzászólásra pedig, amely valószínűleg arra céloz, a zsidóknak "is dolgozni kell, sok munkát kevés pénzért", azt válaszolja, "Nem fognak már dolgozni, mert az összeset kiirtják. Másképpen nem lesz béke a földön!" Más ismerőse hozzászólását – "'Holokauszt nem volt,de biztosan lesz......" – maga is lájkolja.

Egy rasszista honlap cikkét, amely arról szól, mégsem öltek meg hatmillió zsidót a holokauszt során, az "Ajvé! A hatmilliós holokamu helyett mindössze 271 ezer?" szöveggel oszt meg, azt a cikket, amelyik az MSZP-s Kovács Lászlóról szól, "Elfogyott a pénze a vén púpos zsidónak..." szöveggel teszi közzé. Faludy György özvegyét "szegény zsidó ribanc"-nak nevezi Facebookján, ugyanott Faludyt "vén zsidó szélhámos"-nak, Balog Zoltán magyarországi minisztert "zsidó-és cigányimádó"-nak.

Megoszt azonban menekültekről szóló írást is "Ismétlem: Egy golyó csak 200 forint... És megvéd egy családot egy ilyen genetikai hulladéktól!" megjegyzéssel, hozzászólásaiban azt írja: "Viszont egy AK47-es golyóval kb. 10 ilyen niggert lehet fejbelőni, sorba állítva őket. És nem kell leszedni a kötelet az ótvaros nyakukról.", "gyilkosok és primitív állatok. Emiatt kellene már a határon halomra lőni őket!"

Csiby Károly cikkünk alatt reagált írásunkra. Mint írja: "Kedves "Maszol" álhírlap! A szintén zenész Horn Gyula tömeggyilkos után szabadon: "Na és?" Netán nincs igazam?"

Kapcsolódók

Kimaradt?