RMDSZ-jelöltek: Maros megyében nincs rangsorolás

Az RMDSZ Maros megyei szervezete szeptember 28-án tartja azt a közgyűlését, amelyen a parlamenti képviselő- és a szenátorjelöltek listáját véglegesíti. Kelemen Atilla megyei elmök elmondta, rangsorolásra nem is lesz szükség, hiszen valamennyi helyre egyetlen jelentkező van.

Kerekes Károly jelenlegi képviselő és Lokodi Edit Emőke, a Maros megyei tanács alelnöke indul a két marosvásárhelyi képviselői körzetben. A 3-as számú, a Maros jobb partján elhelyezkedő települések körzetében, a Székely-mezőség képviseletében Kelemen Attila jelenlegi képviselő indul, hol négy éve is indult és ahol 41 éve állatorvos.

Fodor József a Dicsőszentmárton és környéki 4-es, Borbély László képviselő az 5-ös (Szováta, Nyárádszereda és Erdőszentgyörgy) körzetben indul, ahol korábban Kerekes Károly volt a képviselőjelölt. maros

Gogolák Csongor fiatal ügyvéd Segesvár környékén indul, Sallai Imre a Bánd-Sármás és Felső-Marosmente jelöltje, Erőss Csaba pedig Szászrégent és a Görgény-völgyét képviselné.

Frunda György szenátor a két marosvásárhelyi körzet szenátoraként indul, Markó Béla indul a "Borbély-Kelemen" körzetben, Csép Andrea Segesvár és Dicső környékén, Balogh József a Mezőség, illetve Szászrégen körzetben.

Kimaradt?