A MIÉRT elnöke is felszólalt a TSD kongresszusán

A Magyar Ifjúsági Értekezlet elnöke (MIÉRT) is felszólalt meghívottként a Szociáldemokrata Párt (PSD) ifjúsági szervezetének (TSD) hétvégi tisztújító kongresszusán – tájékoztatott a MIÉRT.

A politikus szervezete nevében köszöntötte a jelenlévőket, legfőképpen ahhoz a számos fiatalhoz intézte mondanivalóját, akik jelenlétükkel is igazolták, mennyire fontos építeni a jövőt , mennyire fontos, hogy az ifjúság aktív szerepet vállaljon jövőjük alakításában.

„A magyar közösség fiataljait képviselve fontosnak tartom kiemelni, hogy a jövőnk szempontjából minden esetben csak az adott szó és a kölcsönös bizalom lehet alapja egy politikai együttműködésnek, remélem, ez majd a jövőben sem változik” – emelte ki a MIÉRT elnöke. Szabó József jókívánságát fejezte ki a TSD leköszönő elnökének, Nicolae Bănicioiu ifjúsági és sportminiszternek, azt tanácsolva, hogy a politikai pályáján mindig fiatalokkal vegye körül magát, ezzel is esélyt adva ennek a generációnak a tapasztalatszerzésre. Szabó ugyanakkor az elnökségért induló Mihai Sturzu PSD-s képviselőhöz is szólt, azt kívánva, hogy jövőbeli munkája során sikerüljön egy jó csapatot kialakítania, céljait elérnie.

„Remélem, a fiatalok szempontjából a legfontosabb kérdéskörben, a munkahely teremtési projektekben ugyanolyan kitartóan küzdünk majd a jövőben is, hiszen a társadalomnak egészséges és sikert kereső fiatalokra van szüksége” – zárta beszédét a MIÉRT elnök, utalva az Európai Néppárt Ifjúsági Szervezete (YEPP) által kezdeményezett, a fiatalok elhelyezkedési esélyeinek növelése céljából megfogalmazott nyilatkozatra.

Kimaradt?