Elkaphatta cellatársától a koronavírust Liviu Dragnea

Sajtóinformációk szerint pozitív lett szombaton Liviu Dragnea koronavírus-tesztje. A Szociáldemokrata Párt (PSD) börtönbüntetését töltő volt elnöke a cellatársától kaphatta el a fertőzést, és a jilavai börtön kórházába szállították, írja a G4media.ro. FRISSÍTVE: Dragnea ügyvédje megerősítette az információt.

A fegyház nem erősítette meg az információt a portálnak, viszont részletes közleményben ecsetelte, hogy milyen járványmegelőzési szabályokat vezettek be az intézményben.A Mediafax hírügynökség az országos börtönigazgatóság közleményét (ANP) idézi, amely szerint a bukaresti Rahova börtönben őrzött két rab megfertőződött koronavírussal, és a jilavai börtön kórházába szállították őket, de mindketten tünetmentesek. A Mediafax „hivatalos forrásokra” hivatkozva azt írja, hogy egyikük Liviu Dragnea. 

FRISSÍTÉS: Liviu Dragnea ügyvédje, Flavia Teodosiu az Agerpresnek megerősítette, hogy ügyfelének pozitív volt a koronavírus-tesztje. Teodosiu úgy tudja, hogy Dragnea állapota jó. A PSD volt elnökét egy korrupciós ügyben ítélték 3 év és 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre, 2019. május 27-től. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?