Ők lehetnek Csíkszereda alpolgármesterei


-A A+

Megnevezte a Csíkszereda alpolgármesteri tisztségére javasolt két jelöltjét az RMDSZ helyi szervezete. A döntés értelmében Sógor Enikő és Bors Béla lehetnek a befutók. A városmenedzser személye is ismert: Dósa Szilárd kapta a megbízatást.

Pénteki közleményében tudatta Korodi Attila, Csíkszereda hétfőn beiktatott polgármesterének sajtóirodája, hogy az RMDSZ Városi Küldöttek Tanácsa Sógor Enikőt és Bors Bélát jelöli a hargitai megyeszékhely alpolgármesteri tisztségébe. A végső döntést a városi önkormányzat képviselőtestülete fogja meghozni, erről a jövő hét folyamán fognak szavazni.

Korodi Attila polgármester ezen kívül bejelentette azt is, hogy a városmenedzser pozícióra a jogi végzettségű Dósa Szilárdot nevezi ki. 

Sógor Enikő, a Prosperitas Vitae Egyesület elnöke, pszichológus, pszichodráma- és családterapeuta, ebben az évben vállalt először szerepet a helyi politikában és szerzett helyi önkormányzati képviselői mandátumot a csíkszeredai önkormányzatban. Bors Béla, jogász, pályázati szakértő, az előző ciklusban önkormányzati képviselőként szolgálta Csíkszeredát.EZT OLVASTA MÁR?

X