Molnár András: a bánságiak ügyvédje szeretnék lenni Bukarestben

Molnár András ügyvéd lesz az RMDSZ Temes megyei szervezete képviselőjelölt-listájának a vezetője az év végén esedékes parlamenti választásokon – döntötte el a Megyei Képviselők Tanácsa.

A bánsági RMDSZ-szervezet közleménye szerint a jelölőgyűlésen győztes Molnár András nyolc éve tevékenykedik a vezetőségben, a szeptemberi helyhatósági választásokon a második helyen szerepelt a megyei jelöltlistán.

Az RMDSZ temesi szervezete rendkívül fontosnak tartja a bukaresti mandátum megszerzését, miután képviselői kiestek a temesvári önkormányzati testületből, és idén sem sikerült bejutniuk a megyei tanácsba.

„A helyhatósági választás eredményeinek tükrében kijelenthetjük: a parlamenti választás az elkövetkezendő négy év egyetlen esélye, hogy a bánsági magyarság képviseletet nyerjen. Ha ezt kihagyjuk, négy évig a fű sem fog nőni, harcolhatunk majd a túlélésért. Ügyvédként az a munkám, hogy embereket, közösségeket képviseljek a bíróságon a hatóságokkal szemben. Az ügyvédnek az a dolga, hogy bármilyen körülmények között az ügyfél érdekét érvényesítse. Szóval én ezt tudom ajánlani: a bánságiak ügyvédje leszek Bukarestben, és azt fogom tenni, amit 12 éve teszek – megvédem az ügyfeleim érdekeit" – idézte a közlemény Molnár Andrást.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?