Mike Levente az MPP polgármesterjelöltje Székelyudvarhelyen

A Magyar Polgári Párt helyi szervezetének elnökét, Mike Leventét indítja polgármesterjelöltként Székelyudvarhelyen az MPP – jelentette be kedden Mezei János.

A pártelnök elmondta, a szeptember 27-ei önkormányzati választásokat követően olyan személyt szeretnének a város élén látni, aki nem a veszekedésekre és az összetűzésekre helyezi a hangsúlyt a munkája során, hanem csapatával inkább a békét teremti meg és lehetőséget talál az együttműködésre. „Nyitott, új gondolkodású ember, nyitott arra, hogy felfedezzen új dolgokat a város részére és uniós forrásokat szerezzen” – idézte az MPP közleménye Mezei Jánost.

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba” – ismertette jelmondatát a zaklatott székelyudvarhelyi közéletre utalva Mike Levente.  Az MPP székelyudvarhelyi elnöke felidézte, a 2000-es helyhatósági választásokon független képviselőjelöltként indult. „Relatív fiatalon már érdekelt a közélet” – vázolta.  Az önkormányzati képviselői testületben 2009-től MPP-s képviselő. „Sem a rossz, sem az ezt követő rosszabb időszakban nem ültem át máshova” – mondta Mike Levente.

Székelyudvarhelyen így egyelőre Mike Leventével együtt hárman pályáznak a polgármesteri tisztségre: a Székelyudvarhelyért Párt jelöltjeként újrázni készülő Gálfi Árpád ellen az RMDSZ Derzsi Lászlót, a szövetség önkormányzati frakcióvezetőjét indítja. A polgármestert támogató EMNP és az őt korábban kizáró MPP nem tudott megegyezni az EMSZ színeiben indítandó közös polgármester-jelölt személyéről.

Kapcsolódók

Kimaradt?